viernes, 28 de septiembre de 2012

Anem a llegir un article!

A COED, a la sessió de petit grup, ens hem dividit en grups de 5 o 6 persones i cada grup tenia un text, el qual havia de dir el tema de què tractava i fer-ne una síntesi. Després es penjaven totes les síntesis en una carpeta compartida del blink i així et llegies els articles dels teus companys i companyes. El nostre article es titula: Un tramvia anomenat text, de V. Pagès.
 
Tema: L'eficàcia dels textos distribuïts en massa és relativa, ja que un mateix text pot ser descodificat de maneres diferents i donar lloc a missatges diferents.
 
Síntesi: En el procés de la comunicació intervenen diversos factors. El receptor, que rep el missatge de l'emissor mitjançant un codi i a través d'un canal. Els missatges, alhora, també depenen de factors com el soroll (distorsions a què pot estar sotmès el text), o en el domini del codi, ja que el receptor pot interpretar el missatge de diferents formes. Per tant, el procés de comunicació conté tants elements que els textos distribuïts en massa no són totalment eficaços.

No hay comentarios:

Publicar un comentario