lunes, 8 de octubre de 2012

Google Drive


Hola a tots i a totes!
Demano disculpes als meus lectors per la meva absència, no tenia previst estar tan ocupada. Ara us posaré al corrent de tot!
El dimarts 25 de setembre vàrem fer una activitat a l'aula sobre el Google Drive.
Sabeu què és?
Doncs ben fàcil. El Google Drive és una eina que ens ofereix google per a desar, editar, comentar compartir i publicar documents on-line de manera privada o en grup. Amb Google Drive podem crear documents de text, presentacions, formularis, fulls de càlcul entre d'altres tipus de documents i etiquetar-los de manera que puguem localitzar-los amb facilitat dins l'espai anomenat My drive, que el diferenciarem de l'espai Shared with me que és on aniran a parar els documents que els demés comparteixen amb mi.
A l'aula ens van proporcionar un vídeo per poder entendre i conèixer més sobre aquest programa. Aquí el teniu:



 Després, però poder investigar sobre com funcionava, vam fer un treball en petits grups de 4 persones. Primer vam crear i compartir un document. Totes el podíem editar de forma simultània, i el tema del nostre treball va ser sobre els ordinadors portàtils. Aquest és el resultat:


Tot seguit vam crear una presentació sobre el mateix tema que en el document:


I, finalment, vam realitzar un formulari tractant el tema dels ordinadors portàtils. Aquí teniu el formulari on-line per si algú s'anima a respondre:
https://docs.google.com/a/blanquerna.url.edu/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dGxPWmlJVmJoTmZQNk8zdTBmN3lBc1E6MQ

Per tant, podem veure que Google Drive és una eina molt útil, sobretot per fer treballs en grup. Google Drive funciona!

No hay comentarios:

Publicar un comentario