viernes, 16 de noviembre de 2012

Comunicació audiovisual

A l'aula de COED hem treballat la comunicació audiovisual. El llenguatge audiovisual és complex, per tant l'espectador ha d'estar més atent. 
Vam veure un vídeo i vam parlar del llenguatxe audiovisual, i de la publicitat subliminal. Hi ha moltes maneres de veure. Nosaltres li donem un significat a les imatges però hi ha coses que no veiem (ex. moviment de les càmeres). Per tant, el llenguatge audiovisual requereix un aprenentatge de la mirada. 
També hem aprés que actualmente a les escoles la imatge és complementària a la paraula real, no té un valor expressiu comunicatiu en si mateix. És una epistemologia diferent de la construcció del coneixement, però només és un instrument modern. Hauríem d'establir unes competències perquè tots arribem a la alfabetització digital.
Per acabar vam mirar una sère d'anuncis (Barbie, Audi) i ens vam fixar en el seu missatge subliminal. I vam concloure que els mitjans de comunicació tenen una responsabilitat perquè també eduquen, tenen un efecte educatiu que han d'assumir encara que només vulguin entretenir. 
Guillem Orozco ens explica molt millor tot aquest tema de la comunicació audiovisual!

Edu3.cat


No hay comentarios:

Publicar un comentario